06 February 2013

Barang Murah Dari United Kingdom???

Pernah dengar tak nama kedai ni?

BARANG MURAH DARI UNITED KINGDOM

Minggu lepas ada pergi kedai ni.Berhadapan dengan bangunan GM Klang.

 
 
 
Nak tahu kedai ni jual apa?






 
Dan banyak lagi.
Barang yang dijual bukanlah new set tapi demo atau display set dari UK.
Jadi kena rajin pilih/cek satu-satu.
Saya dah beli Breville Hand Blender 3 in 1  berharga RM180 tapi bukan untuk saya punya.kakaka..
 
 

7 comments:

Aty_Fared said...

Memang murah ker..? Kalau murah nk pergi gak..dekat jer tuh..:-)

Nur Zulya said...

memang murah Aty.Try la tengok tapi kena pilih betul-betul.belek setiap barang :))

Anonymous said...

Hai..nak mntak izin share this post bole? As a review for this shop..

ekin bla bla said...

Saya beli microwave die... memang superbly murah dgn design yg comel.. best2.

Nur Zulya said...

Hai Anom,boleh share post ni :))

ekin bla bla : sangat murah dan berbaloi kan..

Anonymous said...

hello dear, sy ade share about this post at kedaibarangmurahdariuk page at fb as well at my blog..tq

Nur Zulya said...

tq dear.da tengok fb page n blog tu :))