03 October 2012

Teringin Nak Jahit Langsir

Pagi rabu ni tiba-tiba terfikir nak tukar langsir baru.
Langsir kat rumah dah 4 tahun tak bertukar oii..
Bertukar pun sekejap je sebab nak basuh  -,-'
Kalau boleh nak langsir kaler purple + putih.Pattern yang simple dah cukup.

Tapi...tak pandai pula nak menjahit.adoiiii..

Nak Belajar..nak belajarrrr!!
Tengok blogger lain rileks je jahit langsir sendiri.mampu je gantung langsir di ruang tamu.

Masa beraya rumah sepupu suami.masuk rumah dia dah jatuh cinta dengan langsir stail english royal.
Bila tanya tempah di mana, dengan selamba dia jawab jahit sendiri ikut tutorial di YOUTUBE..
HahHHH..?? *pengsan

Baiklah..saya yakin saya boleh.
Strategi pertama,beli kain langsir di nagoya.muahahaha..
ok,bye..


p/s :

nak stail langsir macam ni >>>


 
pic dari blogger shilabuzz

6 comments:

iietamalek said...

chaiyokchaiyok..

salam kenal

Nur Zulya said...

salam kenal :)

tak sbr nak mjahit ni ^__^

aTy _faRed~ said...

tempah ngan aty meh..;p 4 tahun tukar langsir..?? aty kalau boleh tetiap bulan nak tukar langsir BARU..hahaha...mudah bosan...:)

Nur Zulya said...

offer baik punya ni.da senyum smpi telinga ni :)
kalau la pndai jahit sendiri mcm aty,tiap minggu kot sy tukar langsir.hahaha

HEMA OCTOVIA said...

slmt mjahit langsir...


http://sweetandsimple47.blogspot.com

Nur Zulya said...

terima kasih tapi sampai sekarang tak jahit-jahit lagi.sobssss..