17 February 2014

Birth Plan / Surat Tolak Vaksin Untuk Hospital



Dengan adaanya surat ini, boleh tarik nafas lega sikit.
Rasa tenang sikittt nak bersalin nanti .
InsyaAllah dipermudahkan.
Sebagai usaha atau salah satu usaha kami.
Ini pilihan kami :))




20 comments:

Ummu Muhammad said...

sile simpan soft copy surat suratan ini utk third edition kami hekhekkk

Nur Alya said...

hikhikhik..boleh2.

Nurhaz Hazreen said...

KURANG JELAS LOR..NK COPY BOLEH?

Nur Alya said...

Boleh tapi copy surat ini di opis.Bila nak guna ye sebab saya sekarang tgh cuti bersalin.

Zaza Shah said...
This comment has been removed by the author.
Zaza Shah said...

Salam saya berminat mendapatkan copy "Birth Plan / Surat Tolak Vaksin Untuk Hospital", boleh email saya di zaza.mhs@gmail.com terima kasih... Sya due date 16 June

Nur Alya said...

Wslm puan..
saya dah emelkan ye.
TQ

zuhayra said...

aslmkm..
boleh saya dptkn copy surat ni?
emailkn pada hayramira@gmail.com..
tq..

zuhayra said...

aslmkm..
boleh saya dptkn copy surat ni?
emailkn pada hayramira@gmail.com..
tq..

Nur Alya said...

Wa'alaikumussalam,

saya dah emelkan ye.

Encik MamaT said...

salam tuan/puan.. boleh saya minta salinan surat tersebut :) terima kasih.. corey_hazri@yahoo.com

Aini Fadilah said...

assalammualaikum sis, boleh emelkn sy surat tersebut.. kl bleh mohon sis emel segera sbbnye due 21 nov. ni.. tq ye... ad_blackart@yahoo.com

NorSmartShop said...

BOLEH TAK SY DPTKAN COPY UNTUK SURAT NI NAK BUAT UNTUK ANK SY..TQ EMAIL ACNOOR86@GMAIL.COM

rose said...

Salam, email kan saya contoh Surat & birth plan : roseaswad@gmail.com. Boleh saya tau sis bersalin hospital mana?
Jazakillah.

Indah Queen said...

ASSALAMUALAIKUM PUAN NUR ALYA,

Semoga Puan sekeluarga sihat wal afiat serta di bawah lindungan ALLAH SWT.

Puan, boleh tak saya dapatkan soft copy birth plan & surat tolak vaksin tu.

ini email saya
erninari@yahoo.com

JAZAKILLAHU KHAIRAN KATSIRAN

Ahmed Azmi said...
This comment has been removed by the author.
Ahmed Azmi said...

Assalamualaikum puan,bleh saya minta copy surat utk tolak vaksin..ahmedazmi8866@gmail.com

cahaya sakinah said...

assalamualaikum puan.. saya nak mintak copy surat boleh... nurrkiena@gmail.com.my

Unknown said...

Assalam puan..bleh x nak dptkan softcopy surat ni.. Ni emel sy madihahimtinan@yahoo.com..
Tq in advance:)

Nur Shuhada Md Desa said...

Assalam puan..bleh x nak dptkan softcopy surat ni.. Ni emel sy madihahimtinan@yahoo.com..
Tq in advance:)