10 September 2013

ACG Dinner & Dance 2013

Sedang mencari ilham untuk menulis blog.
Kekeringan idea wei..
Pekena nasi lemak dengan neslo panas kejap.





Sebenarnya malas nak terlibat dalam dinner ni lagi-lagi terpaksa tinggalkan anak di rumah.Disebabkan nak jaga prestasi,gagahkan diri juga.


 
 
Temanya Oriental Nite.Arghh sudah..mana nak mencari baju korea,ceongsam bagai.Sebulat suara dengan kawan yang lain,pakai apa yang ada.Janji datang malam tu :p
 


 
Bersiap ala kadar di opis.Comey tak? Rasa nak lempang diri sendiri..ngeeee...Pukul 7 malam terus gerak ke Holiday Inn.Dekat je dengan ofis.
 
 


 
Nampakt tak?Sangat tidak menepati dengan tema.Bila orang tanya ni tema apa.Jawab jela free sytle sambil sengih-sengih.
 


 
 



 
Antara makanan yang dihidangkan.Sedikit kecewa sebab hanya indah khabar dari rupa.Tapi sebab kelaparan,tiga mangkuk sup shark fin dibedal. :))
 
 
Dan yang bestnyaaaa...
nombor bertuah - '0328' terpilih dalam senarai grand prize.
Terkejut makkk..
Memang selama ni tak pernah ada tuah untuk lucky draw.Malam tu memang tak mengharap.Sekali nombor dicabut,wahhhh.....senyum sampai telinga ko..
 


 

 


 
Alhamdulillah rezeki..
 
Sementara tunggu dinner habis,ada laporan dari rumah.
Cer tengok..
 
 


 
 
Amboi anak,mak tak ada di rumah ko tunjuk gangster ye.
Bila papanya tanya, mana mama,Sofea selamba tunjuk dalam bilik pastu mata melilau mencari.Mujur tak nangis.Sofea ni lagi rapat dengan papanya.
Kalau minta cebok atau susu,laju mengendeng dengan papa.Maknya tepuk tangan.hahaha
 
 


 
Antara doorgift.Barang-barang company juga.hikhikhik..
Sekian laporan d&d.
 
 
Terima kasih sudi baca entry ini :)
 


5 comments:

ayahmamilisa said...

alhamdulillah rezeki..bestnye dapat lucky draw kan alya :)
tak tahan tengok pose sofea kat tV tu..haha :D

Ayu azmir said...

Wahhh... memang lucky... fesyen ape pun ok janji cantik dan selesa kan....

Nur Zulya said...

mamilisa n ayu azmir,terima kasih.sungguh tak sangka.pastu tak sabar nak balik tunjuk kat papa sofea.haha

nabila zaremi said...

Waa..luckydraw..papa sofea la yg syok kan??hehehe

Nur Zulya said...

ye nabila..sampai rumah je terus gigih nak pasang.tabah je pasang sambil tepis tangan anak yg rajin nak tolong :p