27 August 2013

Sushi Halal



Sushi ni beli di Aeon Co. Bhd.
Sushi yang menepati citarasa mak.
Beli macam ni senang.Puas hati makan.
Tiba-tiba teringin nak makan lagi.Aiyokkk..

Apa-apa pun,rajinkan diri untuk klik link bawah ni.

http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/direktori-halal-malaysia/126-direktori-halal-malaysia


Sebenarnya terfikir, kenapa Sushi King,Sakae San dan yang sewaktu dengannya tak memohon sijil halal ATAU pihak Jakim memang tak bagi kelulusan atas sebab-sebab tertentu.
o.O.......

2 comments:

ayahmamilisa said...

mamilisa pon suka beli sushi kat aeon..especially time dekat2 nak tutup..pasti ada discount 20% coz nak abiskan stok :) berbaloi2 beli :)

Nur Zulya said...

yeaaaahh..mamilisa kita sama.rambang mata nak pilih mana satu nak ambil.rasa nak ambil semua sebab murah :))