19 May 2016

Petua Kurus Dengan Sihat Dan Cepat.

Whoaaaaa...

Adlie's cocoa mix datang lagi.
Kali ni cocoa chilli pula.
Pernah minum minuman bercili?
Sampai je bungkusan terus bancuh sebab tak sabar nak rasa.
Hasilnya, rasa mild spicy di tekak,perut panas sikit..
Takda la pedas mcm sambal belacan,sambal sotong etc pun.
Sedap sangatttt ok,tiap malam ketagih nak bancuh secawan.
Bangun pagi senang lawas (cepat kurus macam ni 😝) baby pun tersedak-sedak minum susu sebab full. Ohh my milkbooster ❤❤❤

Ok,jangan takut nak try cocoa chilli.
Minum tanpa was-was ye kakak2,macik2.
Nak kurus dengan sihat ?
Nak kurus dengan harga yang murah ?
Jomlah kurus sambil menikmati minuman yang sedap ni.
Semua sedia umum, cili berfungsi untuk meningkatkan metabolisme badan dan membantu memecahkan lemak.
Saya baru seminggu minum pun dah terasa perut kempis. Alhamdulillah baby Faariq  ok,tak cirit pun. So, mummy yang menyusu bayi tak perlu risau minum koko cili ni.
Perut pun rasa kenyang je, takdela selalu cepat rasa lapar.
Lagi satu, campuran serbuk kayu manis juga bertindak sebagai milkbooster.
Bahagia je rasa tengok baby minum kenyang.
Pakej minum koko chili ni dalam masa nak kuruskan badan
Tak lama lagi raya,jom pecahkan lemak dgn cocoa chilli.

Untuk baca testimoni yang lagi meriah, sila ke page 👇👇👇

https://m.facebook.com/Cocoamixbyadlie/

Nak order, pm/whatsapp 🍵🍵

0193092721 * 0193092721 * 0193092721

#kempenkurustapisihat
#minumankokonatural.
#tanpavitaminsintetik
#zeromaltodextrin
☕☕☕☕☕☕☕☕

1 comment:

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر