15 June 2011

Make Me Strong

Ya Allah, jika inilah dugaanMu, hambaMu ini terima dengan redha
Bantulah hambaMu ini untuk menempuh segala dugaan ini

memacam hal jadi minggu ni tau
paling perit bila kereta rosak, tak boleh start.
berjam-jam tunggu kat PAS, adoi!!
dengan ngantuknya, nyamuk lagi
Alhamdulillah,esok harinya call abg proton,baru la okey :)

lepas tu, ntah malaun mana yang dulunya cita-cita nak jadi polis tapi tak kesampaian sanggup menyamar jadi polis!!
cisss, bangsa kita pula tu!!
tak pasal-pasal en tunang kena kebas RM500
takpela bukan rezeki~pasrah dalam terpaksa


akhir sekali bila baju melayu en tunang terasa besar
pelik la, aritu masa beli okey je
mungkin masa tu tak try sekali dengan kain samping
huhu..lagi 3 hari tau
ada ke tailor yang nk alter ni?
TING!!! *mentol lampu atas kepala berkelip
kenapa la sebelum ini tak terfikir, esok paginya call Mayor Manik kat PKNS
nasib baik la tak beli baju melayu kt Sabah kannnn
akak kat kedai tu suruh datang sebab dorang akan alter baju dari butik MM saja
nasib baik ko!!
lagi best, akak tu cakap tak payah alter, tukar saiz sahaja
dua kali bersyukur sebab stok kaler peach ada lagi
fuhhhhh,tarik nafas panjang sedepa

2 comments:

Shawlholic by Hazla Design said...

I send to Mayor Manik ... habis french lace i rosak..

lagi sebulan nak kawenn T_T

Nur Alya said...

Alahai,xde rezeki.abis tu mcm mana, dorang ganti tak?